Trainingtutor   FaceBook Twitter

Qui som

Premià Invest, SL. és una empresa familiar que, des de la seva fundació al 1990, atresora una dilatada experiència en la formació de particulars, empreses, directius i treballadors en el camp de les tecnologies de la informació i la comunicació, els idiomes i la gestió empresarial, destacant la nostra experiència en e-learning ja que des de l'any 2000 la formació on-line és una de les activitats principals d'actuació, la plataforma utilitzada amb aquesta finalitat: www.trainingtutor.net n’és pionera en la formació en línia amb més de 50.0000 alumnes formats.

El creixement de Premià Invest, SL., amb clients a tot Espanya, ens va portar a la creació de Trainingtutor e-learnig Consultants SL. per tal d'impulsar serveis de consultoria en formació i e-learning a la vegada que des de la mateixa impulsar la formació en empreses i organitzacions així com l'expansió a tot el territori estatal mitjançant la sinergia i col•laboració en xarxa amb altres entitats i centres de formació.

Comptem amb centres presencials propis a Barcelona, Mataró i Premià de Mar centres de formació col•laboradors i associats a Catalunya i l'Estat Espanyol.

MATARÓ IN INFORMÀTICA EMPRESARIAL SL. és soci de Adalid Inmark i Grup Inmark i, alhora, soci estratègic especialista en idiomes on-line comptant així amb més de 100 centres de formació repartits entre 15 comunitats autònomes amb una oferta àmplia de serveis que van des de la consultoria estratègica a la formació i l'aprenentatge virtual amb l'objectiu de:

"Unir l'esforç de companyies que treballen en el camp de la formació i la consultoria en un objectiu comú: donar cobertura a projectes de gran envergadura i àmbit nacional així com desenvolupar metodologies i tecnologies innovadores que permetin adaptar la seva oferta a les demandes per la Societat de la Informació " .

El nostre soci tecnològic en idiomes és RosettaStone ® , el líder mundial en ensenyament d'idiomes online i offline amb solucions per a l'aprenentatge de fins a 31 llengües parlades pel 90% de la població mundial amb la més potent i exclusiva tecnologia, basada en un principi natural un mètode d'immersió lingüística Dynamic Immersion. Milers d'empreses, organitzacions i administracions públiques en més de 150 països han utilitzat el programari de RosettaStone ® i més de 7 milions d'alumnes s'han beneficiat del mateix i avui parlen una nova llengua.

Premià Invest, SL, disposa de la certificació en processos de qualitat UNE-EN-ISO 9001:2000 i UNE 66181, és un centre examinador autoritzat per Microsoft, col.laborador del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, del Ministeri d'Indústria Turisme i Comerç del Govern d'Espanya per a programes de formació ocupacional i contínua, i col•laborador en altres organismes públics i / o socials d'àmbit comarcal, autonòmic i / o nacional com les organitzacions patronals: Foment, Pimec, Confederació Espanyola de Comerç i els Sindicats: CCOO, UGT, en l'execució de programes formatius, al mateix temps té una àmplia cartera de clients entre particulars i empreses del sector privat.

MATARÓ IN INFORMÀTICA EMPRESARIAL SL. és una empresa associada a la Patronal Foment del Treball Nacional, representant a Catalunya de la CEOE, a la patronal Pimec (Petita i mitjana Empresa de Catalunya) i pertanyen a l'Associació Espanyola de Centres d'Informàtica (AECEI-Cercle Formació), a l'Associació de Formació Empresarial (ACFE) ia la Federació d'Associacions de Centres d'ensenyaments no reglats de Catalunya (FACEC).

LiveZilla Live Chat Software

Accés al campus

Campus Avança
Campus Trainingtutor
Campus Adalid
Campus RosettaStone

Notícies

Cursos SOC 2018-2019
17-12-2018
Cursos SOC 2018-2019

Nous cursos subvencionats per persones en situació d'atur!!! 

Ja podeu fer la inscripció als cursos que es realitzaran al nostre centre de Mataró i Barcelona.


+info

Cursos Online Subvencionats per treballadors en actiu i en situació d'atur
13-11-2018
Cursos Online Subvencionats per treballadors en actiu i en situació d'atur Coneix la nostra oferta de cursos subvencionats pel Ministerio de Empleo i Fundae. Tenim cursos en Modalitat Online i Presencial al nostre centre de Mataró. 

Més info: http://trainingtutor.net/cursos.php

+info

Xarxes Socials 2.0
25-09-2018
Xarxes Socials 2.0

Últimes places disponibles!!! 

Curs subvencionat de la convocatòria FOAP 2017

Inici: Del 09-10-2018 al 26-10-2018

Horari: dies 09*-10-16-19-23-25 i 26 de 9:00 a 13:15 (*de 09 a 13:30)

Durada: 30 Hores

Centre: Mataró

Curs dirigit principalment a treballadors en situació d'atur que hagin cursat anteriorment una acció formativa corresponent a FOAP 2017: 

- Nivell d'estudis exigit. ESO o equivalent

 

+info

Vols rebre el nostre newsletter?

INSCRIU-ME

Els nostres clients


finalContent
FaceBook Twitter
Copyright © 2010 · Trainingtutor
Aquest web està optimitzat per una resolució de 1024 x 768px o superior.
Valid XHTML 1.0 Strict CSS Válido

Powered by LA TACA

Internet Explorer 6+
Mozilla Firefox 3+.
Opera 9+
Safari 4+