Trainingtutor   FaceBook Twitter

Microsoft Office Specialist

Obtingues un títol reconegut a nivell mundial!

Dintre del seu programa de certificacions, Microsoft ens ofereix la solució idònia per als usuaris dels seus productes d’ofimàtica.

Microsoft Office Specialist, més conegut per les seves sigles MOS, és un estàndard de certificació reconegut per a demostrar l’habilitat en la utilització de productes d’ofimàtica. Aquests programes ajuden a resoldre la demanda de personal qualificat que sorgeix als llocs de feina. Descarregat el nostre catàleg en pdf

- És l’únic programa de certificació aprovat per Microsoft dissenyat per a mesurar i avaluar la capacitat dels usuaris de Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint®, Access y Outlook®).

- Aquesta certificació ha atorgat a més d’un milió de persones la prova de que saben utilitzar amb destresa les aplicacions de Microsoft Office i augmentar la seva productivitat.

- 4.000 centres examinadors en tot el món ofereixen exàmens Office Speciapst en diferents idiomes.Aquests programes de certificació no només aporten beneficis als candidats que superin els exàmens de certificació, sinó, també a les empreses, que poden incrementar la seva productivitat i instruccions acadèmiques,així com, oferir un ensenyament de qualitat. Cada vegada més empreses demanen que els candidats a llocs de treball tinguin una certificació com la de Microsoft Office Specialist. Premià Invest – trainingtutor és un centre IT Academy Microsoft autoritzat per a oferir la certificació MOS (Microsoft Office Speciapst).

Els exàmens Pre-Test són una eina valuosa i eficaç dissenyada per a que les persones interessades en realitzar una certificació oficial Microsoft Office Specialist (MOS) puguin avaluar prèviament el seu nivell de coneixements i augmentin notablement les seves possibilitats de superar amb èxit el nivell exigit pels exàmens oficials.

Existeix un examen Pre-Test disponible per a cada una de les següents versions:

Cada examen Pre-Test esta format per més de 50 preguntes adients al nivell i al format de que es composa la certificació oficial MOS per a la que es prepara.

Com a valor afegit, l’examen permet a l’alumne accedir en tot moment a un mòdul d’ajuda didàctica que li ensenyarà la correcta resolució de les preguntes i exercicis que es plantegen, amb l’objectiu de formar-lo en aquelles àrees específiques en les que no tingui el nivell de coneixements requerit per la certificació oficial.

Al finalitzar l’examen Pre-Test, l’alumne obté un informe final que indica el seu percentatge de respostes encertades i errades per a cada una de les àrees de coneixement avaluades, amb l’objectiu de que l’alumne comprovi el seu nivell real d’aptitud i si està preparat per a abordar amb garanties la realització de l’examen oficial de Microsoft Office Specialist.


LiveZilla Live Chat Software

Accés al campus

Campus Avança
Campus Trainingtutor
Campus Adalid
Campus RosettaStone

Notícies

Cursos SOC 2018-2019
17-12-2018
Cursos SOC 2018-2019

Nous cursos subvencionats per persones en situació d'atur!!! 

Ja podeu fer la inscripció als cursos que es realitzaran al nostre centre de Mataró i Barcelona.


+info

Cursos Online Subvencionats per treballadors en actiu i en situació d'atur
13-11-2018
Cursos Online Subvencionats per treballadors en actiu i en situació d'atur Coneix la nostra oferta de cursos subvencionats pel Ministerio de Empleo i Fundae. Tenim cursos en Modalitat Online i Presencial al nostre centre de Mataró. 

Més info: http://trainingtutor.net/cursos.php

+info

Xarxes Socials 2.0
25-09-2018
Xarxes Socials 2.0

Últimes places disponibles!!! 

Curs subvencionat de la convocatòria FOAP 2017

Inici: Del 09-10-2018 al 26-10-2018

Horari: dies 09*-10-16-19-23-25 i 26 de 9:00 a 13:15 (*de 09 a 13:30)

Durada: 30 Hores

Centre: Mataró

Curs dirigit principalment a treballadors en situació d'atur que hagin cursat anteriorment una acció formativa corresponent a FOAP 2017: 

- Nivell d'estudis exigit. ESO o equivalent

 

+info

Vols rebre el nostre newsletter?

INSCRIU-ME

Els nostres clients